Pasqual Moya ha estat reelegit com a president del Gremi de Tallers

L'assemblea general del Gremi de Tallers, a la qual va assistir-hi més d'una cinquantena de tallers, ha escollit per unanimitat la candidatura encapçalada per Pasqual Moya per als propers quatre anys. A la reunió, que va tenir lloc el passat dijous 28 d'abril a la seu del gremi, es va fer un resum de les activitats dutes a terme durant el darrer exercici i, seguidament, es van aprovar els comptes anuals.

Els membres de l'assemblea van prioritzar i aprovar els objectius que es pretenen assolir durant la nova legislatura, entre els quals destaquen la lluita contra l'intrusisme i la competència deslleial, així com la divulgació entre els automobilistes sobre les pràctiques abusives efectuades per les companyies asseguradores que obliguen els clients a no portar el vehicle sinistrat al taller que ells vulguin, vulnerant el dret a decidir del propietari del vehicle.

Els tallers agremiats continuaran comptant amb Emili López com a assessor, per resoldre dubtes o recolzar les gestions necessàries en el seu dia a dia, i amb l'assessora comercial Sònia Díaz.

Abans de la reunió de l'assemblea general, Constantino Casado, consultor i formador, va oferir una conferència sobre el futur del sector de la postvenda i sobre els canvis que cal entomar per afrontar-lo exitosament.

Font: Canal Terrassa

Compartir
FaceBook  Twitter