Tecno Bee

OFERTA ESPECIAL DE TECNO BEE PER ALS AGREMIATS

El Gremi té subscrit un acord amb Tecno Bee amb l'objectiu de donar un servei integral als tallers agremiats que consisteix en el subministrament als tallers d'eines, utillatge, material consumible, maquinària, així com el servei de manteniment, reparació i instal·lació dels elevadors i maquinària del taller. A més, els agremiats gaudireu d'un preu especial en la contractació d'aquests serveis que us detallem a continuació:

COMPRA D'EINES, UTILLATGE, MATERIAL CONSUMIBLE I MAQUINÀRIA:

1. Els agremiats tindreu dret al descompte màxim sobre els preus de tarifa amb un descompte addicional del 5 %, excepte en ofertes o preus néts.
2. Per a les comandes superiors a 40 EUR néts els ports seran gratuïts. Per a comandes inferiors els ports seran de 10 EUR que es carregaran en factura.
3. La forma de pagament és a 30 dies amb rebut domiciliat.
4. Les factures superiors a 300 EUR, es podran pagar de manera fraccionada, en un màxim de 4 mesos, sense interessos, a un mínim de 200 EUR/mensuals. Si es fraccionen els pagaments es perdrà el 5 % del descompte addicional.

Per a més informació podeu adreçar-vos a Tecno Bee, al telèfon 931596625, o bé al correu electrònic This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  indicant que sou un taller agremiat per tal que us apliquin aquestes condicions especials.

MANTENIMENT INTEGRAL DEL TALLER, ELEVADORS I MAQUINÀRIA:

1. Manteniment integral del taller, 5 hores, tot inclòs, excepte elevadors: 199 EUR/any + 30 EUR de desplaçaments (preu net amb el 15 % de descompte aplicat).
2. Manteniment d'elevadors amb manteniment integral: 42,50 EUR/elevador/any + desplaçaments gratuïts (preu net amb el 20 % de descompte aplicat).
3. Manteniment d'elevadors sense manteniment integral: 47,50 EUR/elevador/any + 30 EUR de desplaçaments (preu net amb el 10 % de descompte aplicat).
4. Preu de mà d'obra: 38 EUR/hora, descompte de 5 EUR/hora sobre el preu habitual.
5. Atenció personalitzada en 48 hores.
6. Maquinària de cortesia gratuïta de l'estoc de Tecno Bee segons disponibilitat.
7. Condicions especials en instal·lacions i substitució de maquinària.
8. Assessorament gratuït en disseny i equipament al taller.

Per a més informació podeu adreçar-vos a Tecno Bee, al telèfon 937894046, o bé al correu electrònic This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. indicant que sou un taller agremiat per tal que us apliquin aquestes condicions especials.