Alumnes en pràctiques

Associat i treu-li profit al gremi 3

 

Alumnes en pràctiques

 

Us informem que des del Gremi tenim la possibilitat d'oferir-vos alumnes en pràctiques, de segon any del cicle formatiu de grau mitjà.

Aquests alumnes estan en el darrer any i esperen que l'any vinent es puguin incorporar al mercat laboral. El cicle formatius que estan cursant és:

 


Cicle formatiu de grau mitjà

 

  • Electromecànica*
  • Carrosseria*

 

*Els crèdits que han de fer de pràctiques són 416 h en total. El màxim legal diari/setmana: 4h/dia.


Tots els alumnes han estat formats en prevenció de riscos laborals, només els haureu de formar dels propis del vostre taller.
 
Els que estigueu interessat amb l'oferta contacteu amb la secretària del Gremi.

Compartir
FaceBook  Twitter  

Impost sobre les emissions de CO2 dels vehicles

Impost sobre les emissions de CO2dels vehicles

 

Us informen que el passat 5 d'abril es va publicar el nou decret llei de mesures urgents en l'àmbit tributari i financer amb l'objectiu de pal·liar els efectes econòmics de la guerra a Ucraïna i entre altres aspectes recull que es mantenen les tarifes aplicades en l'exercici 2020 sobre l'impost de les emissions de CO2.

 

Les tarifes entren en vigor el 31 de desembre del 2021 i es liquidarà entre l’1 i el 20 de novembre d’enguany. Les tarifes de l’exercici 2021 són:

 

 

A) Vehicles de la categoria M1 i de les categories L3e, L4e, L5e i L7e (turismes i motocicletes)

20220407

B) Vehicles de la categoria N1 (furgonetes)

20220407 1

 

Compartir
FaceBook  Twitter  

Convocatòria del Perte del vehicle elèctric i connectat

Convocatòria del Perte del vehicle elèctric i connectat 

 
El passat 18 de març va ser publicada en el BOE la convocatòria per la qual es regirà la concessió de les ajudes per un valor de 2.975 milions d'euros corresponents a la part industrial del 
 

Els projectes aprovats sempre hauran de comptar amb un participant de cadascun dels tres blocs obligatoris: fabricant de bateries, fabricador d'automòbil i fabricant de components, per la importància de tots els elements de la cadena de valor.

 

 

Compartir
FaceBook  Twitter  

Parlem de consum? Aquest 19 de maig a la Cecot

20220407 Conesa acte Consum

20220407 Conesa acte Consum 2

20220407 Consum 2

 

 

Compartir
FaceBook  Twitter  

El TSJC anul·la l’ordenança municipal de l’Ajuntament de Barcelona de la ZBE

El TSJC anul·la l’ordenança municipal de l’Ajuntament de Barcelona de la ZBE

El Tribunal Suprem de Justícia de Catalunya, TSJC, ha emès una sentència que anul·la l’aplicació de l’ordenança municipal de l’Ajuntament de Barcelona que regula el desplegament de la ZBE de Barcelona per manca d’informes tècnics adequats, per afectar a un àmbit geogràfic massa extens i per una excessiva restricció de la tipologia de vehicles afectats. La sala contenciosa administrativa ha acceptat parcialment els recursos de diverses entitats que s’hi oposaven. Ara, l’Ajuntament de Barcelona té 30 dies per presentar un recurs al mateix TSJC.

Des de l’Ajuntament de Barcelona han anunciat que no es tracta d’una sentència ferma i que per tant, la ZBE continua vigent. També ha anunciat que avui a la tarda es reuniran tots els ajuntaments implicats en la ZBE, així com l’Àrea Metropolitana i la Generalitat per decidir les actuacions a partir d’ara.

Compartir
FaceBook  Twitter