Pasqual Moya reelegit com a president del Gremi de Tallers per als propers quatre anys

Els dos objectius de la junta per al proper mandat són la lluita contra l'intrusisme i la competència deslleial, així com reduir les pràctiques abusives de les companyies asseguradores.

L'Assemblea General del Gremi de Tallers, a la qual va assistir-hi més d'una cinquantena de tallers, ha escollit per unanimitat la candidatura encapçalada per Pasqual Moya, qui presidirà el Gremi durant els propers quatre anys. L'Assemblea va tenir lloc el passat dijous 28 d'abril a la seu del Gremi.

A la reunió es va realitzar un exhaustiu resum de les activitats dutes a terme durant el darrer exercici i, seguidament, es van aprovar els comptes anuals. Els membres de l'Assemblea van prioritzar i aprovar els objectius que es pretenen assolir durant la nova legislatura, entre els quals destaquem la lluita contra l'intrusisme i la competència deslleial, així com la divulgació entre els automobilistes sobre les pràctiques abusives efectuades per les companyies asseguradores que obliguen als clients a no portar el vehicle sinistrat al taller que ells vulguin, vulnerant el dret a decidir del propietari del vehicle.

L'equip de Junta encarregat d'assolir els objectius durant els propers quatre anys es composa de les persones següents:

PRESIDENT: PASQUAL MOYA (CAL GARATGE UNIÓ)
VICEPRESIDENT: JOAN BERENGUER (PLANCHISTERIA BERENGUER)
SECRETARI: ALEX VERT (MAVISA TERRASSA)
TRESORER: SEBASTIA VENTAYOL (GARATGE SEBASTIÀ INJECCIÓ)
VOCALS: PERE ESTEVE (SERVISAUTO), MANUEL RESTOY (AUTOSPORT MECANICA), MIGUEL MÉNDEZ (TALLERES GIBRALTAR).

Els tallers agremiats continuaran comptant amb EMILI LÓPEZ com assessor per resoldre dubtes o recolzar les gestions necessàries en el seu dia a dia, i amb una assessora comercial SÓNIA DÍAZ.

Abans de la reunió de l'Assemblea General, Constantino Casado, consultor i formador, va oferir una conferència sobre el futur del sector de la postvenda i sobre els canvis que cal entomar per afrontar-lo exitosament. Casado va fer especial incidència en la necessitat de conjugar les noves tecnologies amb l'atenció al client en la gestió diària dels tallers de reparació d'automòbils. Els tallers, segons el ponent, haurien de fer una passa més en la relació que mantenen actualment amb els clients, una relació que actualment es sol basar en reparacions puntuals o la revisió anual.

Documents relacionats

Compartir
FaceBook  Twitter